Ved du, hvad det koster din virksomhed, hvis det psykiske arbejdsmiljø ikke er i topform?
SYGEFRAVÆR OG ARBEJDSMILJØ

Sygefravær koster alene i Danmark 54 milliarder kroner om året.

Sygefravær koster alene i Danmark 54 milliarder kroner om året. Gennemsnitligt er 142.000 danskere sygemeldt fra deres job hver eneste dag. – En væsentlig årsag er det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Ved du, hvad det koster din virksomhed, hvis det psykiske arbejdsmiljø ikke er i topform?

Det psykiske arbejdsmiljø har stor betydning for vores helbred og trivsel i arbejdet og hermed for sygefraværet. Et høj sygefravær øger samtidig presset på kollegaerne, der skal løbe stærkere for at løse arbejdsopgaverne. Der er derfor god grund til at interessere sig for, hvordan sygefravær og arbejdsmiljø er og udvikler sig i din virksomhed.

Har din virksomhed et højt sygefravær, bør I undersøge, hvad der er bagvedliggende årsager til fraværet og sætte fokus på, hvordan I kan arbejde struktureret med at forebygge og afhjælpe sygefraværet. Det er ofte en fordel for arbejdspladsen, når dette håndteres af en konsulent udefra.

Subscribe for free resources and news updates.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontakt

Kontakt os på 2426 7971 for at høre mere om, hvordan vi kan arbejde med at nedsætte sygefraværet og øge trivslen i din virksomhed. Eller benyt vores kontakt formular

Kontakt info

Will2move

Lisbeth Windeballe Rasmussen
Søvangsparken 56
5300 Kerteminde

Tlf: 24 26 79 71
E-mail: lwr@will2move.dk
CVR-nr: DK39432625

All Rights Reserved ®  Will2move.dk – Designet af Ravn-hjemmesider.dk