Få hjælp til at forebygge
stress på arbejdspladsen

430.000 danskere, svarende til 10 – 12 % af den samlede arbejdsstyrke, oplever dagligt symptomer på alvorlig stress.

Stress er en tilstand, der både kan forebygges og afhjælpes. Stress på arbejdspladsen nedsætter den enkeltes livskvalitet og glæde, og giver både et øget sygefravær og en negativ påvirkning på det personlige overskud og privatlivet samt virksomhedens arbejdsmiljø og bundlinje.
Årsagerne til stress findes i arbejdet, privatlivet eller vores tanker – ofte flere steder samtidig.

Se signaler på stress nedenfor.

Stresstest

Tag en gratis stresstest her.

Du kan få gratis telefonisk feedback på stresstesten ved at ringe 24267971 eller sende en sms, hvor du skriver “stresstest” og tidspunkt for opringning eller udfyld kontaktformularen med telefonnummer her.
Du bliver ringet op af Lisbeth Windeballe Rasmussen, der har mange års erfaring som sygeplejerske, leder og stresscoach.


For virksomheder

Stress koster danske virksomheder 1,5 mio. ekstra sygedage om året. Det svarer til en samlet udgift på 27 mia.

Sammen kan I gøre noget for at forebygge og håndtere stress og øge den samlede trivsel i din virksomhed til gavn for medarbejdere og ledere samt virksomhedens bundlinje og omtale.

Hos Will2move har vi arbejdet med stresscoaching og arbejdsrelateret stress i mere end 10 år. Både som ledere og som konsulenter. Vi tilbyder både individuelle forløb med medarbejdere og ledere samt længere forløb i virksomheder, hvor vi sætter fokus på at nedsætte sygefravær og reducere de bagvedliggende årsager til fraværet, som fx kan være stress eller mobning.

Vi underviser også på kurser og gå-hjem-møder i, hvordan man som virksomhed, leder og kollega kan håndtere arbejdsrelateret stress. Og hvad man selv kan gøre for at forebygge stress i hverdagen.
Derudover laver vi individuel stresscoaching.

Kontakt os på 2426 7971 og hør, hvordan vi kan være med til at nedsætte sygefraværet og øge den samlede trivsel i din virksomhed.


Er du leder eller kollega?

Stress kan ramme alle. Og det hjælper ikke at sige: “tag dig nu sammen”! Personer, der er ramt af stress har ofte taget sig alt for meget sammen i alt for lang tid.

Stress har den uheldige “bivirkning”, at personen, der er påvirket af stress, sjældent selv ser advarselstegnene. Og personer, der er udsat for stress, har ofte svært ved selv at erkende, at de har behov for hjælp. Derfor kan det være udfordrende at være tæt på et menneske, der er stressramt.

Derfor er det vigtigt, at du som kollega eller leder ser og italesætter stress og yder støtte, før stressen bliver kritisk.

Den bedste hjælp, du kan yde, er at være til stede, tale om det og motivere din kollega til at tage imod hjælp.

Du er velkommen til at kontakte os uforpligtende for at få gode råd til, hvordan du tackler det, at være kollega til en person med stresssymptomer. Ring 24267971 eller skriv en mail på lwr@will2move. dk, så vender vi tilbage.

Du kan også høre mere om stresscoaching, eller booke et foredrag på jeres arbejdsplads, hvor I får ideer til jeres arbejde med trivsel.

Du kan læse mere om stress i vores artikelarkiv (link)


<p style=”text-align: center;”>Tilbagevendende hjertebanken
Midlertidig rysten eller tics
Øget svedproduktion
Tørhed i munden
Sommerfugle i maven
Knugen i bryst eller mave
Tissetrang
Anspændthed

<p style=”text-align: center;”>Dårlig søvn
Træthed
Tankemylder
Uro i kroppen
Indre modstand / ulyst
Irritabilitet
Let til tårer
Indesluttethed

<p style=”text-align: center;”>Glemsom / fraværende
Forværring af eksem / sygdom
Uforklarlige smerter
Aggressivitet
Mindre social
Øget forbrug af stimulanser
Mave- og tarmproblemer
Blødningsforstyrrelser