Stress på arbejdspladsen
For virksomheder

430.000 danskere, svarende til 10 – 12 % af den samlede arbejdsstyrke, oplever dagligt symptomer på alvorlig stress.

Stress er en tilstand, der både kan forebygges og afhjælpes.
Stress på arbejdspladsen nedsætter den enkeltes livskvalitet, glæde og effektivitet, og giver både et øget sygefravær og en negativ påvirkning på arbejdsmiljøet.
Uanset om årsagen primært findes i arbejdslivet eller privatlivet bør arbejdspladsen hjælpe den stressramte – det gavner medarbejderen, kollegerne og virksomheden!

Stress- i virksomheden

Jeg har arbejdet med stresscoaching og arbejdsrelateret stress i mere end 15 år. Både som leder og som konsulent. jeg tilbyder både individuelle forløb med medarbejdere og længere forløb i virksomheder, hvor vi sætter fokus på at nedsætte sygefravær og reducere de bagvedliggende årsager til fraværet, som fx kan være stress, krav, konflikter eller forandringer. Jeg underviser også på kurser og gå-hjem-møder i, hvordan man som virksomhed, kollega og enkelt medarbejder kan håndtere arbejdsrelateret stress, håndtere krav og forandringer eller tale sammen. Kontakt mig på 2426 7971 og hør, hvordan vi sammen kan nedsætte sygefraværet, øge den samlede trivsel og bundlinjen i din virksomhed.

Er du leder eller kollega til en stressramt?

Personer, der har stress, har ofte svært ved selv at erkende, at de har behov for hjælp. Det kan være udfordrende at være tæt på et menneske, der er stressramt. Tilstanden er ofte forbundet med følelser som skyld eller skam. Den bedste hjælp, du kan yde, er at være til stede, spørg “hvordan er det at være dig?” og motiver din kollega/medarbejder til at tage imod professionel hjælp. Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at få gode råd til, hvordan du tackler det, at være leder/kollega til en person med stresssymptomer. Ring 24267971 eller skriv en mail på lwr@will2move. dk, så vender vi tilbage. Du kan læse mere om stress i artikelarkivet (link)

Tilbagevendende hjertebanken
Midlertidig rysten eller tics
Øget svedproduktion
Tørhed i munden
Sommerfugle i maven
Knugen i bryst eller mave
Tissetrang
Anspændthed

Dårlig søvn
Tankemylder
Uro i kroppen
Indre modstand / modvilje
Irritabilitet
Let til tårer
Indesluttethed

Glemsom/fraværende
Manglende selverkendelse
Forværring af eksem/sygdom
Uforklarlige smerter
Aggressivitet/trækker sig socialt
Øget forbrug af stimulanser
Mave- og tarmproblemer
Blødningsforstyrrelser


Kontakt

Ring 2426 7971 eller skriv en besked for at høre hvordan vi kan hjælpe dig/jer.

Kontakt info

Will2move
Lisbeth Windeballe Rasmussen
Søvangsparken 56
5300 Kerteminde

Tlf: 24 26 79 71
E-mail: lwr@will2move.dk

All Rights Reserved ®  Will2move