STRESS

430.000 danskere, svarende til 10 – 12 % af den samlede arbejdsstyrke, oplever dagligt symptomer på alvorlig stress.

Alvorlig stress er ikke en diagnose. Alvorlig stress er en tilstand, der kan forebygges og afhjælpes.

Stress er kroppens naturlige reaktion på frygt og farer og er med til at vi fokuseret håndterer opgaven på den bedste måde. For meget stress i forlang tid giver alvorlig stress. Og det nedsætter din livskvalitet og glæde, og giver både et øget sygefravær og en negativ påvirkning på arbejdsmiljøet.

Derfor skal stress håndteres – det er et fælles ansvar.

Stresscoaching er effektiv til stress.

Jeg anvender forskningsbaseret viden, metakognitiv psykologi og positiv psykologi i mit arbejde.


For virksomheder

Stress koster danske virksomheder 1,5 mio. ekstra sygedage om året. Det svarer til en samlet udgift på 27 mia.

Kontakt os og hør, hvordan stresscoaching og workshops kan være med til at reducere sygefraværet og øge den samlede trivsel i din virksomhed.

Ring 2426 7971 og hør, hvad vi kan gøre for jer.


For dig tæt på en stresset

Det er ofte dig, der først opdager asymptomerne på stress hos en, der er tæt på dig. Derfor er det vigtigt, at du som kollega, leder eller pårørende italesætter, hvad du oplever og yder støtte, før stressen bliver kritisk.

Kontakt mig for at høre mere om hvad du kan gøre og om stresscoaching, eller book et foredrag på jeres arbejdsplads, hvor I får redskaber til stress og arbejdsglæde.


For dig, der er stressramt

Det er svært at se advarselstegnene, når man først er ramt af alvorlig stress.

Ubehandlet stress kan forårsage depression og angst.

Jeg tilbyder individuel stresscoaching, hvor du får redskaber til at tackle stress og træne din håndtering af stress i hverdagen, så du får overskud igen.


Stress- i virksomheden

Jeg har arbejdet med stresscoaching og arbejdsmiljø i mere end 15 år, både som leder og konsulent. Jeg tilbyder både individuelle forløb og længere forløb i virksomheder, hvor vi sætter fokus på at nedsætte sygefravær og reducere de bagvedliggende årsager til fraværet, som fx kan være krav, konflikter, forandringer.

Jeg underviser også på kurser og gå-hjem-møder i, hvordan man som virksomhed og kollega kan håndtere arbejdsrelateret stress – et fælles ansvar.

Kontakt mig på 2426 7971 og hør, hvordan vi sammen kan  nedsætte sygefraværet og øge den samlede trivsel i din virksomhed.

Er du kollega til en stressramt?

Personer, der er udsat for stress, har ofte svært ved selv at erkende, at de har behov for hjælp. Derfor kan det være udfordrende at være tæt på et menneske, der er stressramt. Den bedste hjælp, du kan yde, er at være til stede og motivere din kollega til at tage imod hjælp.

Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at få gode råd til, hvordan du tackler det, at være kollega til en person med stresssymptomer. Skriv en mail på lwr@will2move. dk, så vender jeg tilbage. Du kan læse mere om stress i artikelarkivet (link)


Stress – individuel coaching

Har du tankemylder, søvnproblemer eller uro – eller synes du ikke du når det du gerne vil?

Du kan gøre noget selv!

Hos Will2move tilbyder jeg individuel stresscoaching med fokus på at træne redskaber, som gør det muligt at håndtere stress i din hverdag.

Kontakt mig på 2426 7971 og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig til at genvinde din livskvalitet og få en god hverdag uden skadelig stress.

Er du pårørende til en stressramt?

Personer, der er udsat for stress, har ofte svært ved selv at erkende, at de har behov for hjælp. Derfor kan det være vanskeligt at være tæt på et menneske, der er stressramt. Den bedste hjælp, du kan yde, er at være til stede og motivere personen til at tage imod hjælp.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan du tackler det, at være pårørende til en person med symptomer på stress. Skriv en mail på lwr@will2move.dk, så vender jeg tilbage. Du kan læse mere om stress i artikelarkivet (link)

Tilbagevendende hjertebanken
Midlertidig rysten eller tics
Øget svedproduktion
Tørhed i munden
Sommerfugle i maven
Knugen i bryst eller mave
Tissetrang
Anspændthed

Dårlig søvn
Tankemylder
Uro i kroppen
Indre modstand / modvilje
Irritabilitet
Let til tårer
Indesluttethed

Glemsomhed / fravær
Manglende selverkendelse
Forværring af eksem / sygdom
Uforklarlige smerter
Aggressivitet / stigende behov for at trække sig socialt
Øget forbrug af stimulanser
Mave- og tarmproblemer
Blødningsforstyrrelser


Kontakt

Ring 2426 7971 eller skriv en besked for at høre hvordan vi kanhjælpe dig/jer.

Kontakt info

Will2move
Lisbeth Windeballe Rasmussen
Søvangsparken 56
5300 Kerteminde

Tlf: 24 26 79 71
E-mail: lwr@will2move.dk

All Rights Reserved ®  Will2move