Hos Will2move har vi specialiseret os i at rådgive og undervise virksomheder i, hvordan de skaber et sundt psykisk arbejdsmiljø med høj arbejdsglæde og et lavt sygefravær – herunder, hvordan man som virksomhed forebygger og afhjælper stress blandt medarbejdere.

Vi arbejder struktureret og skaber værdi for din virksomhed og dine medarbejdere ved at anvende afprøvede metoder og redskaber til at forbedre arbejdsmiljø og reducere stressfaktorer. Hermed højner vi effektivt trivslen på jeres arbejdsplads, nedbringer sygefraværet – og øger herigennem resultatet på bundlinjen.

Will2move ejes og drives af Lisbeth Windeballe Rasmussen. Lisbeth er uddannet sygeplejerske og stresscoach. Hun har en diplomuddannelse i ledelse, og har mere end 10 års erfaring med personale- og projektledelse inden for såvel offentlige som private virksomheder. Lisbeth er certificeret stresscoach fra Forebyg stress og har gennem mange år undervist i stresshåndtering og trivsel på arbejdspladser. Hun coacher mennesker med stress, der henvender sig privat eller gennem virksomhed og er desuden tilknyttet stresscoach hos NHI samt stresstelefonen hos Forebygstress.
Hun har en Innovatøruddannelse samt en Voksenpædagogisk Grunduddannelse (VPG), og underviser sideløbende bl.a. under FOA.

Will2move samarbejder med en række kompetente konsulenter i hele landet inden for arbejdsmiljø og sygefravær. Har vi ikke selv kompetencerne til at løse en specifik udfordring, kan vi derfor til enhver tid trække på dygtige folk i vores netværk.


MISSION

Will2move arbejder ud fra en mission om at skabe optimal trivsel for virksomheder og medarbejdere på alle niveauer. Ud fra et teoretisk afsæt samt praksiserfaring implementerer vi effektive redskaber og yder kvalificeret rådgivning og sparring for at mindske stress og sygefravær og herved højne trivsel og bundlinje.


VISION

Will2move vil være blandt de førende konsulentvirksomheder med speciale inden for trivsel og arbejdsmiljø. Vi vil bidrage til et sundt arbejdsmiljø i danske virksomheder, og hermed være med til at skabe værdi for både den enkelte og for samfundet som helhed.


VÆRDIER

Vilje til at gøre en forskel
Interesse for mennesker og dialog skaber de bedste resultater
Levere målrettet og struktureret – til tiden
Lavere sygefravær – en gevinst for medarbejder og virksomhed

Cases om mennesker der har viljen til at flytte fokus

Martin er sælger – og var tæt på at sælge sit helbred

Martin kontaktede mig, fordi han lige var blevet sygemeldt pga stress. Han sov dårligt om natten, havde konstant tankemylder, følte han gik i en klokke og kunne ikke holde ud at være sammen med nogen i fritiden. Han følte ikke han slog til og havde hjertebanken, når han skulle kontakte ringe til kunder som var en del af jobbet. Martin er meget pligtopfyldende og tilsidesatte sig selv for at hjælpe andre.

Det var vigtigt for Martin at komme tilbage i jobbet igen, men kunne ikke fortsætte som han havde det. Martin fik nogle redskaber til at få stressen ud af kroppen og fortalte sin chef, hvordan han havde det. Han fik det hurtigt bedre. Efter 14 dage startede han på job igen på fuld tid, men med en bevidsthed om at have fokus på egne opgaver og med en værktøjskasse med redskaber, som han brugte.

Vi fortsatte samtalerne og han arbejdede godt med de redskaber og opgaver han fik. Han har nu fået nogle nye gode vaner og er opmærksom på egne stresssignaler og at gøre noget ved det i tide. Samtidig er han blevet klogere på sig selv og hvad der er vigtigt for ham. Martin siger: “Det var fedt at komme i gang fra første samtale.  Jeg har fået nye vaner og det er godt for mig og min familie. Det var også godt Lisbeth holdt fast i et forløb, for det tager tid at ændre vaner og jeg fik flere redskaber undervejs. Jeg vil klart anbefale Lisbeth til andre.”

Mette giver omsorg – nu også til sig selv

Da Mette kontaktede mig var hun tæt på at sygemelde sig. Hun havde tankemylder, vågnede klokken 3 om natten og kunne ikke sove igen, var træt. Hun havde indre uro, svedte uden at lave noget og græd ”bare nogle spurgte til hende”. Mette var fokuseret på at leve sundt og dyrkede meget motion og gik meget op i sund mad. Mette følte ikke hun slog til i jobbet som sygeplejerske og var bange for at glemme noget vigtigt. Mette mistede interessen for andre mennesker og kæmpede bare for at holde sammen på sig selv.

Mette startede i stresscoachforløb og vi blev enige om at se om hun kunne undgå sygemelding. Det kunne hun fordi hun arbejde godt med de redskaber hun fik i forløbet. Det betød hun fik stressen ud af kroppen og fik vendt den både hun hidtil havde tænkt på om sig selv og det hun skal/vil.

Mette siger, at det har været et positivt forløb og hun har fået nogle supergode redskaber, som hun bruger hver dag. Og at hun har fået nogle gode sætninger, som er med til at styrke hende i de valg, som hun træffer. “Lisbeth er meget lyttende og kunne hurtigt se hvad jeg havde brug for. Og det kan jeg også selv nu”

Lars har viljen til virksomheden – og nu også til sig selv

Lars er selvstændig i en mindre virksomhed, som er afhængig af ham. Derfor har Lars arbejdet rigtig mange timer og nydt at se virksomheden i vækst. Lars sover dårligt om natten, har ofte ondt i hovedet og nakken. Lars er meget træt og drikker en del kaffe for at ”holde den gående”. Han undskylder over for sig selv (og familien) der kommer ro på efter jul, sommer osv. Men Lars fortsætter med at løbe i hamsterhjulet.

Lars kontakter mig, fordi hans kone og teenagebørn har sagt, at de ikke kan holde ud at han bliver mere og mere fraværende og vrissen.

Lars har en vilje til at nå de mål han sætter sig – det har også vist sig i forløbet med stresscoaching. Lars er blevet bedre til at bede om hjælp og til at prioritere – både opgaver og sig selv. Og til at sige PYT.

Lars siger at, det har været svært at erkende, at han havde brug for hjælp. Men at det er det bedste, han har gjort, fordi han kunne mærke, at han hurtigt fik det bedre fysisk og fik mere overskud. Han siger også, at det har været godt Lisbeth som coach, der er målrettet og skarp : Hun skærer ind til benet og holder fast i aftaler. “Det er det,  der skal til”

Udtalelser efter undervisning

1000 tak for to gode og lærerige dage.
Jeg bliver nødt til at fortælle dig at jeg har drømt om det i nat ( smiler )
Også vil jeg sige at din måde at undervise / formidle på virker rigtig godt. Du er på bølgehøjde og struktureret, så positiv energi herfra!!!
Kerteminde Kommune

Eleverne siger i deres evaluering, at det var undervisningen om stress, der var bedst. De fik en viden og redskaber, som de kan anvende med det samme.  Du taler til dem, der hvor de er.
Sosu-Fyn Middelfart

Kontakt info

Will2move

Lisbeth Windeballe Rasmussen
Søvangsparken 56
5300 Kerteminde

Tlf: 24 26 79 71
E-mail: lwr@will2move.dk
CVR-nr: DK39432625

All Rights Reserved ® Will2move.dk – Designet af Ravn-hjemmesider.dk